Закон и Норматив Нормативная база  
  На главную Карта сайта
   

Переводчик

Голосование

Нужен ли на сайте переводчик?
 

Кто online

Сейчас 13 гостей онлайн
Главная

Если Вы вышли на данную страницу по ссылке поискового сервера и не нашли нужный Вам документ, перейдите на страницу "Нормативная база "Законодательство Украины" от LICASOFT" и поищите документ там.
Используемая на сайте база данных не содержит предыдущих редакций документа, приложений, бланков.
Данная информация содержится в комплектах "Элит" и "Профессионал".


                    КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ 

                        П О С Т А Н О В А 
                   від 24 вересня 2008 р. N 848 
                               Київ 

         Про затвердження критеріїв оцінки ступеня ризику 
      від провадження господарської діяльності, яка підлягає 
      державному ветеринарно-санітарному контролю та нагляду 
 

     Відповідно до  статті  5  Закону  України "Про основні засади 
державного нагляду (контролю) у  сфері  господарської  діяльності" 
( 877-16 ) Кабінет Міністрів України  п о с т а н о в л я є: 

     1. Затвердити  критерії оцінки ступеня ризику від провадження 
господарської     діяльності,     яка     підлягає      державному 
ветеринарно-санітарному контролю та нагляду, згідно з додатком. 

     2. Державному  комітетові ветеринарної медицини у тримісячний 
строк привести власні нормативно-правові акти у  відповідність  із 
цією постановою. 
 

     Прем'єр-міністр України                           Ю.ТИМОШЕНКО 

     Інд. 22 
 

                                           Додаток 
                           до постанови Кабінету Міністрів України 
                                 від 24 вересня 2008 р. N 848 

                             КРИТЕРІЇ 
              оцінки ступеня ризику від провадження 
        господарської діяльності, яка підлягає державному 
           ветеринарно-санітарному контролю та нагляду 
 

     1. Критеріями   оцінки   ступеня   ризику   від   провадження 
господарської     діяльності,     яка     підлягає      державному 
ветеринарно-санітарному контролю та нагляду, є: 

     можливість виникнення    біологічних,    хімічних,   фізичних 
ризиків, пов'язаних з вирощуванням (виробництвом) продукції; 

     рівень складності наслідків,  виявлених  під  час  проведення 
протиепізоотичних та інших запобіжних заходів. 

     2. Установлюється  три ступені ризику - високий,  середній та 
незначний. 

     3. До суб'єктів  господарювання  з  високим  ступенем  ризику 
належать    суб'єкти,    в   управлінні   (власності,   володінні, 
користуванні) яких перебувають об'єкти, що використовуються для: 

     розведення, вирощування,     утримання      та/або      обігу 
сільськогосподарських тварин, птиці, риби та інших гідробіонтів; 

     заготівлі та/або переробки сировини тваринного походження; 

     забою тварин, первинної переробки та виробництва необроблених 
харчових продуктів; 

     ведення племінної справи у тваринництві; 

     зберігання сировини та продукції тваринного походження (бази, 
склади, холодильники, холодокомбінати тощо); 

     провадження виставкової  діяльності,  проведення  аукціонів і 
функціонування ринків; 

     виробництва та/або  обігу  кісткового,  кров'яного,  рибного, 
м'ясо-кісткового борошна; 

     утилізації трупів  тварин  та продуктів тваринного походження 
(ветсанутильзаводи); 

     вирощування, утримання   та/або   обігу   домашніх,    диких, 
екзотичних, зоопаркових, циркових тварин, хутрових звірів; 

     оптової, роздрібної   торгівлі   необробленою   тваринницькою 
харчовою продукцією. 

     4. До суб'єктів господарювання із  середнім  ступенем  ризику 
належать    суб'єкти,    в   управлінні   (власності,   володінні, 
користуванні) яких перебувають об'єкти, що використовуються для; 

     виробництва кормів  рослинного  походження,  комбікормів   та 
преміксів,  кормів  для непродуктивних тварин,  відходів цукрової, 
олійної, пивної промисловості; 

     переробки продукції   бджільництва,    технічної    продукції 
тваринного походження; 

     зберігання кормів, кормових сумішей і преміксів. 

     5. До  суб'єктів  господарювання  з незначним ступенем ризику 
належать   суб'єкти,   в   управлінні    (власності,    володінні, 
користуванні)  яких  перебувають об'єкти,  що використовуються для 
вирощування    непродуктивних    тварин,    та    інші    суб'єкти 
господарювання,  які  не  належать  до  суб'єктів господарювання з 
високим та середнім ступенем ризику. 

     6. Планові перевірки суб'єктів господарювання проводяться: 

     з високим ступенем ризику - не частіше чотирьох разів на рік; 

     із середнім ступенем ризику - не частіше двох разів на рік; 

     з незначним ступенем ризику - один раз на рік. 



.

home search
Rambler's Top100 Луганский рейтинг Система управления сайтом SiteAdmin Б И З Н Е С - И Н Ф О Р М - Каталог фирм, организаций, товаров и услуг Украины